Theworker >
שאלות מראיונות עבודה מסעדת פוקצ'ה
שאלות מראיונות עבודה במסעדת פוקצ'ה
הצג מידע על |
|
|
10 - 1 מתוך 10
ראיון לתפקיד טבח
מאי 2015
31.12.2019
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
אין יותר מידי, הראיון היה בסיסי
|
שאלות מתוך הראיון
|
האם יש נסיון.
באיזה עמדה אעדיף להיות.
האם יש בעיה בלעבוד קבוע שישי ערב.
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
ראיון לתפקיד עובד בכיר - כללי
ינואר 2019
11.12.2019
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
עובד כללי שאלו אותי כל מיני שאחות על כבודו
|
שאלות מתוך הראיון
|
שאלו אותי על עבודות קודמות
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
מרץ 2018
05.10.2019
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
ראיון ומבחן מקצועי
|
שאלות מתוך הראיון
|
איך מחזיקים מגש
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
לצפיה בתשובות
|
|
|
|
|
אוקטובר 2019
|
|
ביד ימין ויד שמאל מאחורי הגב
|
|
|
|
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
יולי 2018
26.05.2019
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
תהליך קצר צריך ללמוד טוב את התפריט
|
שאלות מתוך הראיון
|
איזה סוגי בירות יש לנו?
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
אפריל 2014
07.01.2019
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
למידה על כלל התפריטים של המסעדה.
|
שאלות מתוך הראיון
|
האם יש ניסיון קודם במקצוע או בוצע קורס ברמנים?
מרכיבים ממנות וממשקאות ודרכי הכנה.
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
מרץ 2018
23.07.2018
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
1. שיחת טלפון
2. ראיון אישי, יותר שיחת הסברה
|
שאלות מתוך הראיון
|
איזה סוג של עובד היית מגדיר את עצמך?
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
ינואר 2012
01.06.2017
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
תהליך של ראיון אישי
|
שאלות מתוך הראיון
|
עסקת בעבר במלצרות
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
לצפיה בתשובות
|
|
|
|
|
יוני 2017
|
|
רצוי שהיה ניסיון קודם, בעיקר במסעדה כמו זו
|
|
|
|
|
|
|
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן
מאי 2014
10.02.2017
|
פרטים כלליים לגבי התהליך
|
נותן הרגשת בטחון עצמי
|
שאלות מתוך הראיון
|
למה בחרת בתפקיד הזה?
|
תשובות
|
הוסף תשובה
|
|
|
|
|
|
מסעדת פוקצ'ה
|
|
|
|
|
|
|
30 עובדים משרדים ראשיים: הגושרים |
|
|
|
|
|
מסעדת שף
|
|
|